Ügyfélszolgálat: 30 / 912 - 3604

Mit csinál a SEO tanácsadó?

A SEO tanácsadó feladata a weboldal látogatottságának növelése a keresőoptimalizálás eszközeivel. Meghatározza az oldal kulcsszavait, részletes elemzést készít a weboldalról, és megteszi a helyezés javulásához szükséges lépéseket.

A keresőoptimalizálási munka gyakran magába foglal szövegírói, sitebuilderi és programozási feladatokat egyaránt.

A SEO tanácsadó feladata továbbá – természetesen – maga a tanácsadás az IT és a marketing felé. Előre egyeztetett keretek között, egyedileg kidolgozott tematikával, konkrét feladatokra és projektekre összpontosítva.

Mit gondol?

Milyen eredményeket érhet el honlapjával vagy webáruházával, ha az a kereső optimalizálási alapelveknek megfelel?

Oldalai jobb pozíciót fognak elérni az internetes keresőkben?

Önnek megérné egy SEO tanácsadás, hogy a fejlesztők ne vezessék félre?

Kinek ajánlott a SEO tanácsadás?

  • Ha most szeretne honlapot vagy webáruházat és tanácstalan, hogyan is kell kialakítani ahhoz, hogy az internetes keresőkben megjelenjenek oldalai.
  • Ha van már honlapja vagy webáruháza, de nem a megfelelő hatékonysággal működik és szeretné, hogy termékei vagy szolgáltatása előrébb kerüljön a keresők találati listáján.
  • Ha honlapja vagy webáruháza fejlesztés előtt áll és fontos, hogy a befektetett energiák és pénze megtérüljön és a fejlesztők ne vezessék félre.

Miért javasolt egy SEO tanácsadás?

Gondolom, Ön is szeretné, ha a befektetett energiái és pénze megtérüljön.

Ha van egy honlap vagy webáruház az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy az érdeklődők meg is találják. Készítés vagy fejlesztés során fontos figyelembe venni a SEO szempontokat a fejlesztőknek.

Általános probléma, hogy a honlap vagy webáruház készítők és fejlesztők akarva vagy akaratlanul könnyen félrevezethetik és nem tájékoztatják Önt kellő képpen. Így a pénzét olyan dolgokra fogja elkölteni, amik nem a várt eredményt hozzák majd. Ebben az esetben sok lesz a felesleges kár és időráfordítás. Ha mégis el szeretné érni célját, akkor plusz idő és pénz ráfordítással ismét javítani kell majd az így keletkezett hibákat.

Hogyan történik a SEO tanácsadás?

  • SEO tanácsadás keretein belül meghallgatjuk és felmérjük a jelenlegi helyzetét, problémáját.
  • Az Ön igényeire, céljaira és kérdéseire szabjuk a beszélgetést.
  • Közösen kielemezzük a felmerülő akadályokat.
  • Megosztjuk a helyzettel kapcsolatos meglátásainkat, hogy jobban megértse a problémát.
  • Elmondjuk azokat a szempontokat, amelyek segíthetnek az akadály leküzdésében.
  • A lehetséges megoldások közül kiválasztunk egyet, az Ön számára a legmegfelelőbbet.

A SEO tanácsadás előre egyeztetett időpontban, munkanapokon 8:00 és 17:00 között történik telefonon vagy tetszőleges helyszínen.

A SEO tanácsadás egyedi árazású, közös megegyezésen alapul. Árainkról és elképzeléséről a kapcsolat menüpontban érdeklődet!